Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  1-стаен, Гърция, Тасос •  104 500 EUR • ID 73311880 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 1-стаен Гърция, ТасосID: 73311880

Виж на картата
104 500 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 44 m2
  • Особености
  • Тухла, 73311880
Допълнителна информация:
'Комплекс Nausica'

MAX VALUE 6% RETURN

' Nausica ' в Скала Рахони, на красивия остров Тасос, е райски комплекс, който съчетава едновременно абсолютно спокойствие и комфорт. Състои се от 51 жилища, които създават уникална хармония между архитектура и природна красота.
Разположено е на идеално място, само на 180 метра от кристално чистото море, като по този начин предлага възможност да се наслаждавате на морския бряг и слънцето само на няколко крачки. Освен това характерна негова особеност е уединението му, тъй като е заобиколен от ограда, даваща усещане за сигурност и уединение.
Външният двор на комплекса е озеленен с тревни площи и дървета, като създава красива градина, която дава усещане за свежест и настроение. Освен това има общи плувни басейни, които предлагат възможност за разхлаждащи бани и релакс.
Ако търсите перфектната комбинация между лукс, природна красота и спокойствие, комплекс Nausica в Скала Рахони е идеалният избор за вас. Тук ще намерите най-доброто място за бягство от ежедневието и ще се насладите на неповторими моменти!

Комплексът включва:
🔹 25 апартамента на партерния етаж с площ от 30, 86 кв. м. до 46, 57 кв. м. , състоящи се от хол с кухненски бокс, спалня и баня.
🔹 17 апартамента на етаж със софита от 52, 33 кв. м. до 54, 50 кв. м. , състоящи се от хол с кухненски бокс, две спални и две бани.
🔹 7 апартамента на етажа със софита от 52, 50 кв. м. до 56, 22 кв. м. , състоящи се от хол с кухненски бокс, две спални и една баня.
🔹 2 апартамент на партерния етаж от 44, 33 кв. м. , състоящ се от хол с кухненски бокс, две спални и баня.

After Sales Property Management
Домът се нуждае от поддръжка и почистване, за да запази стойността си. По време на вашето отсъствие можете да бъдете сигурни, че чрез услугата property management ние поддържаме Вашият имот , съгласно Вашите инструкции.

Това включва:
✔ Редовна проверка на имота
✔ Събиране на Вашата поща
✔ Услуги за почистване и поддръжка (дом, градина и др. )
✔ Плащане на сметки (комунални услуги, данъчна служба)

PAY AS WE BUILD - интелигентен план за изплащане
Това е интелигентен погасителен план за клиентите - купувачи на жилища, построени от нашата компания. Купувачът-инвеститор купува с разсрочено изплащане, без банково посредничество, в зависимост от напредъка на строителните дейности. Вземете свое собствено новопостроено жилище лесно, без затруднение.

MAX VALUE 6% гарантирана възвращаемост
Това е програма, специално създадена за клиенти - купувачи на ваканционни имоти, които нашата агенция строи на Паралия Офринио. Ние поемаме целия процес на наемане на имота, както и неговото почистване и поддръжка. Ние даваме 6% гарантирана възвръщаемост в туристическия сезон, докато останалите 6 месеца къщата остава на разположение на собственика за експлоатация и за лично ползване.

Скала Рахонио се намира на северозападното крайбрежие на остров Тасос и има голямо туристическо развитие. Намира се на 11 км от Лименас и представлява пристанището на село Рахони. Отлично съчетание на море с планина- обширен пясъчен плаж с плитки води и борове, коѝ то достигат до морето.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 15:56 на 6 февруари, 2024 год. Обявата е посетена 194 пъти
Агенция:
Агенция REMAX CHOICE GREECE
REMAX CHOICE GREECE
Гърция, ПАРАЛИЯ ОФРИНИО, КАВАЛА

Офис телефони: 00302594031500
Телефон: 00302594031500

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: